На Головну

«… Це вже професійна капеля, гідна ступати шляхами славетного "Українського Національного Хору", незрівнянного диригента Олександра Кошиця.»

"Новий шлях". 11.09.1990 р., Д. Яремчук

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6375

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Світла музика»

17.06.2012

17 червня 2012 року у храмі святих апостолів Петра і Павла (костел ордену Єзуїтів на вулиці Театральній), за підтримки Львівської міської ради, відбувся другий концерт хорової капели «Дударик» під назвою «Світла музика». Програма концерту також була побудована в хронологічному порядку, щоб показати слухачам розвиток української духовної музики. Розпочали ми виступ виконанням «Благослови, душе моя» Кирила Стеценка. Наступними прозвучали твори з ірмологіону, та фрагменти з літургії Миколи Дилецького, якими диригував Дмитро Кацал. Далі під керівництвом хормейстра чоловічого складу Назара Лозинського ми заспівали псалом «Блажен муж» в опрацюванні Андрія Гнатишина, та хоровий концерт №3 «Господи, силою Твоєю» Дмитра Бортнянського. Гарно зазвучав хоровий концерт Максима Березовського «Unser Vater». Під керівництвом хормейстра дитячого складу Мар’яни Хижої ми виконали Псалми Давидові №1 «Блаженний муж …» Мар’яна Кузана, та «Боже мій, нащо мене Ти покинув» Ганни Гаврилець. На завершення свого виступу ми заспівали з усіма присутніми в храмі «Боже великий, єдиний» Олександра Кошиця, та «Многая літа» Івана Біликовського. Виступ пройшов добре.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)