На Головну

«Я ж усіх Вас пригортаю до свого серця. З особливим зворушенням беру в обійми Вашого доброго Вчителя і мистецького Батька та неперевершеного диригента - достойного пана Миколу Кацала.»

Ваш у Христі †МСТИСЛАВ митрополит, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6151

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Урочиста академія з нагоди святкування 650-річчя Вірменського Катедрального Собору Успіння Святої Богородиці у Львові

15.09.2013

15 вересня 2013 року у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької (за участю маестро Дживана Гаспаряна - дудук) хорова капела «Дударик» взяла участь в урочистій академії з нагоди святкування 650-річчя Вірменського Катедрального Собору Успіння Святої Богородиці у Львові. Спочатку ми виконали молитву до Богородиці «Варанім і мегац» (гарм. Вардана Саргасяна). Далі прозвучала вірменська народна пісня в обробці Комітаса «Крунк» («Журавель»), після якої пролунали бурхливі оплески та вигуки "Браво". Прекрасне перекладення для хору і солістки у супроводі фортепіано зробив Народний артист України Микола Кацал. Солювала Антоніна Оганесян, акомпонувала Тетяна Юринець. На завершення свого виступу ми виконали трисвяте з святкової Літургії «Амен. Гайпр сурб» (гарм. Комітаса).

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)