На Головну

"За своєю багатофункціональністю „Дударик“ не має собі рівних, адже тут не просто дають музичну освіту, а й підтримують дух рицарства, зберігають українську традицію та несуть її у світ, впроваджують важливі для української молоді програми і працюють для впровадження екуменізації."

Марія Мисак, стр. 14, «Аудиторія», №2, 2008

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6146

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Прощання з Героєм України Борисом Возницьким

25.05.2012

25 травня 2012 року хорова капела «Дударик» взяла участь у траурній церемонії прощання з українським мистецтвознавцем, академіком, Лауреатом Національної премії ім. Т.Шевченка,  директором Львівської галереї мистецтв, президентом Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ICOM), доктором honoris causa, Героєм України Борисом Григоровичем Возницьким. Його жертовна праця на ниві мистецтвознавства, охорони і пропагування історичних пам’яток та витворів мистецтва Української культури зобов’язує з величезною вдячністю згадувати його світлу постать не тільки нас сучасників, а також всі майбутні покоління України.

Вічна йому пам’ять.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)