На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6155

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Концерт хорової музики до 198-ї річниці Тараса Шевченка

31.03.2012

31 березня 2012 року у Будинку органної та камерної музики відбувся концерт хорової капели «Дударик» до 198-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Програма складалася з творів на слова великого Кобзаря. Розпочався концерт виконанням «Заповіту» М.Лисенка, в якому прекрасно солював Назар Лозинський. Партію органу виконувала Олена Мацелюх. Далі відбулася прем’єра «Псалмів Давидових» М.Кузана, які диригував Народний артист України Микола Кацал. Публіка сприйняла цей твір дуже добре. Наступними прозвучали твори для чоловічого складу: кантата «Іван Гус» М.Лисенка, «Огні горять»  І.Воробкевича та «Утоптала стежечку». Диригував Дмитро Кацал. Прекрасно прозвучала кантата «Хустина» Л.Ревуцького, та хоровий концерт №2 «Все упованіє моє» М.Волинського. На завершення концерту ми виконали фінал кантати «Радуйся ниво неполитая» М.Лисенка.  

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

Л.Турянська16.04.2012 22:39:31

Христос Воскрес! Сердечно вдячна за прем"єру "Псалмів Давида" Мар"яна Кузана.Професор Стефанія Павлишин дала високу оцінку виконання цього твору "Дудариком". Бажаю всім "Дударям" і "Дударикам" міцного здоров"я, нових прем"єр та цікавих творчих знахідок.