На Головну

«...Трудно рішити, яке почуття переживаєм, слухаючи "ДУДАРИК": чиста естетична насолода чи гордість за прекрасну талановиту та працьовиту українську молодь та дітвору та за диригента Миколу Кацала - музику, що ним пишалася б яка-небудь держава на світовій арені...»

"Свобода", Ярополк Ласовський,13 липня 1990 року. США.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6154

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Від Миколая до Іоана»

21.01.2012

21 січня 2012 року у Будинку органної та камерної музики відбувся різдвяний концерт хорової капели «Дударик» під назвою «Від Миколая до Іоана». В залі зібралося дуже багато глядачів. На початку концерту прозвучали кондак та тропар Св.Миколаю, та уривки з «Навечір’я Різдва Христового» А.Гнойового.  Далі на сцену вийшли наші друзі з с.Збиранка, які показали нам гарний вертеп. Приємно всіх вразив виступ підготовчого хору. Після цього колядували колективи Назара Лозинського, Дмитра Оренчука та Назара Турхана. Далі ми виконали декілька традиційних колядок, якими диригував Дмитро Кацал, та «Українську месу» Юрія Захожого-Катренка, яку диригував народний артист України Микола Кацал. В ній прекрасно солювали Наталка Половинка, Антоніна Оганесян, Назар Лозинський та Назар Омельчук. Також з нами виконували месу дівочий ансамбль хорової школи. Акомпонували Олена Мацелюх (орган) та Тетяна Юринець (клавіші). На завершення концерту прозвучала «Новорічна» Ігоря Білозора та «Грай пісню Йордане», після яких публіка аплодувала стоячи.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (2)

Михайло03.02.2012 01:58:39

Дуже гарно звучать низькі тембри! Дякуємо вам за гарну музику

В.М.24.01.2012 20:21:54

«Українську месу» треба викласти на сайті для скачування. Москалі поздихають від заздрості !!!