На Головну

«Хор хлопчиків з … викликав бурхливі аплодисменти. Але то було ніщо проти того, коли вийшли маленькі і молоді зі Львова. Дударик. Його виконання викликало овацію, лунало «браво». «Тяжко оцінити,- сказав мені відомий музика - бачив багато аматорських колективів, але нічого подібного не чув.»

«Кошицький вечір», 28.10.1992 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6145

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Літургія та концерт в с.Нестаничі

06.11.2011

6 листопада 2011 року хорова капела «Дударик» відвідала с.Нестаничі Радехівського району Львівської області, де відслужила літургію та дала сольний концерт.
Як відомо, 6 листопада виповнюється 200 років з дня народження Маркіяна Шашкевича — українського письменника, священика, культурно-громадського діяча. У цьому селі він був парохом греко-католицької церкви у 1838-1841 роках, тут у нього народився син Володимир.
Капела «Дударик» відслужила літургію у храмі Різдва Пресвятої Богородиці спільно з о.Степаном (Бурком). Після літургії ще була панахида біля пам’ятника Маркіяну Шашкевичу. Далі ми вирушили до народного дому, де заспівали сольний концерт. Багато творів у нашій програмі були на слова Маркіяна Шашкевича. Також в програму увійшли загальновідомі усім твори про матір,та про Україну. Диригував Дмитро Кацал, акомпонувала Тетяна Юринець. Виступ пройшов добре.
За можливість такої прекрасної зустрічі складаємо щиру подяку: Тарасу та Роману Квасниці, та голові сільської ради Близнюку Анатолію Петровичу.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

:)07.11.2011 18:41:50

Молодці! Гарні ви наші! Вітання всім Маркіянам!!!