На Головну

«…їх стиль глибинний з захоплюючим ліризмом. Стискалося серце при звучанні однієї тільки сюїти українських народних пісень, яка оригінальна за композицією, яка була виконана з істинною красою…»

"Дунантулі нопло"("Задунайський щоденник") 20.06.1987 р., Валіндер Ендре

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6151

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Буківський дитячий будинок-інтернат

22.04.2017

22 квітня 2017 року, хорова капела "Дударик" завітала до "Буківського дитячого будинку-інтернату", що знаходиться у с.Буково, старосамбірського р-ну Львівської області, щоб привітати його вихованців та вихователів із світлим празником Христового Воскресіння. Привезли у подарунок концертну програму з українських народних пісень та кращих шлягерів. Також подарували 40 саджанців яблунь та груш для їхнього саду.
Після цього у с.Лаврів старосамбірського р-ну, завітали до духовної святині нашого краю Лаврівського монастиря св. Онуфрія. Хорову капелу «Дударик» запросили взяти участь у акції  «Посади Отчий ліс». Садіння лісу завершилось святом духовної пісні за участю Лауреата національної премії України ім.Т.Г.Шевченка Державної академічної хорової капели «ДУДАРИК» та переможців фестивалю духовної пісні ім.М.Вербицького. Під час дійства було проведено Благодійну Програма «Україна починається з тебе», спрямованої на збір коштів для закупівлі  медичного обладнання в дитяче відділення Старосамбірської ЦРЛ.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)